Heti holdnaptár (június 21-27.): A hét nagy részében visz minket előre a lendület

Forrás: Shutterstock -
asztrológia horoszkóp Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csütörtök esti Teliholdat követően fogyatkozni kezd égi kísérőnk, a Hold. Fénye erős, energiája feltöltő hatással lesz csütörtökig – ezt követően veszít erejéből, de nem jelentősen. A hét nagy részében visz minket előre a lendület. Az elkötelezettség és a tenni vágyás lesznek a legjobb fegyverek a siker elérésének érdekében. A belőlünk kikívánkozó energiákat és ötleteket ajánlott szabadon engedni. Ezen a héten is igaz az, hogy épp annyit kapunk, amennyire szükségünk van az adott pillanatban. A hétvégén a gondolataink kissé csaponghatnak, ám épp ennek az eredménye az, hogy remek ötletek pattannak ki a fejünkből.

2021. június 21., hétfő a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Habár energikus nap a mai, de mégis nagyon leterhelő. Érdekes hírek érkezhetnek, de lesz köztük mézesmadzag, így a becsapás és félrevezetés jelensége is teret nyerhet. Megfontoltság ajánlott.

2021. június 22., kedd a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Túlontúl is energikus nap, épp ezért válhat bonyolulttá és fárasztóvá. Elsősorban önmagunkkal és a saját feladatainkkal foglalkozzunk. Jó hír, hogy minden gödörből van kiút. A kapkodás kerülendő.

2021. június 23., szerda a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Sok furcsa élethelyzet adódik. Javallott keveset beszélni, inkább helyezkedjünk megfigyelő pozícióba. Okuljunk mások hibáiból. Túl soknak tűnik a teher, amit cipelni kell? Ideje szelektálni! Ami haszontalan, azt le kell pakolni!

2021. június 24., csütörtök a ♐ban (Telihold, Nyilas)

Vegyes energiájú nap, jöhet a jó és a bonyolult egyaránt. Ragaszkodjunk a belső béke megtartásához! Az esti Telihold már a Bak jegyében tetőzik, érdemes szabadon engedni a különféle gondolatokat. Ajánlott szelektálni, teret tisztítani.

2021. június 25., péntek a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Erőteljes nap, a Telihold hatása még jelen van. Mivel folyamatos az útkeresés és sok a megválaszolatlan kérdés, szabad informálódni, tanulni, versenybe szállni, csak így oldható fel a mai nap összetettsége és bonyolultsága.

2021. június 26., szombat a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

A Fogyó hold ellenére mozgalmas, energikus nap lesz, az egészséges önzőség megélésével. A legfontosabb teendő az, hogy mindenki a saját problémáját sorolja előtérbe, ne pedig másokét akarja megoldani.

2021. június 27., vasárnap a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Ha valami vagy valaki menni akar, azt a Fogyó hold segítségével engedd el! Ha valaki bajt és vitát akar kirobbantani, az megtalálja a módját ennek. Spirituális ember törekedjen a csendre és a békére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.