Károly herceg bosszút áll Harryn és Meghanon: nagyon komoly lépésre szánta el magát

Forrás: AFP/Manan Vatsyayana -
Meghan Markle Károly herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Meghan és Harry fiának a hagyományok szerint automatikusan járna a hercegi cím, Károly nem akarja hagyni, hogy megkapja. 

Meghan Markle és Harry herceg a királyi családból való kilépésükkel indították el a viszályt, amin nem segít az sem, hogy folyamatosan negatív színben tüntetik fel a családjukat. Az Oprah Winfrey-nek adott interjújukban sok titokról rántották le a leplet, habár azóta Meghan felszólította Harryt arra, hogy hagyjon fel a családja további becsmérlésével, ugyanis fél, hogy elveszik tőle a sussexi hercegné címet.

Károly herceg Forrás: AFP/Manan Vatsyayana

Félelme beigazolódni látszik, habár egyelőre nem ők a kárvallottjai a viselkedésüknek, hanem a kisfiuk, Archie.

Károly herceg ugyanis úgy döntött, hogy Archie-ból nem lehet herceg, vagyis nem kapja meg ezt a címet.

A hagyományok szerint ez automatikusan járna a kisfiúnak, de a herceg kész megváltoztatni az ezzel kapcsolatos szabályokat. A hivatalos indoklás szerint Károly limitálni, karcsúsítani szeretné a királyi család hivatalos tagjainak a számát, ezért van erre a lépésre szükség, ugyanakkor mindenki úgy véli, ez igazából egy üzenet Harrynek és Meghannak. "Megmondták Harrynek és Meghannak, hogy Archie sosem lesz herceg, akkor sem, ha Károly lesz a király" - mondta a Daily Mailnek egy informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.