Leendő gyerekei apját keresi a 40 éves magyar rádiós

társ párkapcsolat Kisó szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Orsi, azaz Kisó jobban néz ki, mint valaha, de a nagy szerelem várat még magára az életében. A rádiós műsorvezető nincs rágörcsölve a párkeresésre, viszont határozott elképzelései vannak arról, milyen férfira is vágyik. 

Kisó már betöltötte a 40-et és sok támadás éri, amiért ennyi idősen még nincs családja, azonban nincs elkeseredve és hisz abban, hogy ő is megtalálja élete párját. A rádiós műsorvezetőt sok csalódás érte már az életben, így vannak már elvárásai, aminek a lovagnak meg kell felelnie.

- mesélte nevetve Kisó a Blikknek, aki már sokkal tudatosabb és nem akar játszmázást, taktikázást. Neki nincs már ideje egy "elvagyunk és majd kiderül, mi lesz" kapcsolatra, ő a leendő gyermekének az apját keresi.

- mondta Kisó, aki legutóbb arról is mesélt közösségi oldalán, hogy ízületi hipermobilitás-szindrómája van, ami azt jelenti, hogy rendkívül hajlékony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.