Schobert Norbi: Egy normális feleség nem kelti fel éjszaka a férjét, ha sír a gyerek

Forrás: TV2 -
feleség Schobert Norbi férj gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi a minap az apák napja kapcsán mesélt arról, hogy milyen apának tartja magát és azt is bevallotta, hogy a saját gyerekeivel 10 éves korukig nem igazán találta a közös hangot. 

Schobert Norbi már több alkalommal tett olyan kijelentést, amivel a fél ország haragját kivívta magának. A legutóbbi alkalommal sem fogta vissza magát, amikor arról beszélt, hogy egy jó feleség nem kelti fel a férjét éjszaka, ha sír a gyerek.

"Apának lenni biztos, hogy könnyebb. Egyrészt nekünk nem kell megszülnünk azt a gyereket, másik oldalról egész biztos, hogy nem kell szoptatnunk és nem kell éjszaka felkelnünk, legalábbis, ha normális a feleségünk, viszont nekünk nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy megteremtsük a család biztonságát. És ami nagyon fontos, hogy ha jó apák vagyunk, akkor mindenképpen a gyerekeinkkel és a feleségünkkel kell akkor is maradnunk, ha akármilyen csábító élményt is kínál az életnek a megváltoztatása" -

magyarázta a háromgyeremekes apa az RTL Klub Fókusz című műsorába.

Schobert Norbi szerint, egy normális feleség nem kelti fel a férjét éjszaka, ha sír a gyerek Forrás: TV2

Norbi azt is elmesélte, hogy a saját gyermekei életébe 10 éves koruk környékén csatlakozott be, pici koruknak mindent Réka vitt a hátán.

"Azt kell, hogy mondjam, így összegezve 50 év után, hogy igazából nem voltam soha jó apa, de felelősségteljes apa voltam mindig. Nem voltam az a gügyögős, pelenkázós, szoptatós, büfiztetős apuci, mindig hajtottam a pénzt, meg mentem előre és igazából 10 éves koruk körül kapcsolódtam be mindegyik gyereknek az életébe, de kamaszkortól kezdve, mindegyik a legjobb barátom. Az első 10 évben Réka mentette meg ezt a dolgot"

- tette hozzá a fitneszguru.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.