Így neveli fiait Sebestyén Balázs: "Erre nincs időnk, ezt szúrják el a szülők"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
beszélgetés Csernus Imre Sebestyén Balázs gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csernus Imre Maflás című beszélgetős műsorának Sebestyén Balázs volt a vendége. Sok mindenről beszélgettek, többek között a rádiós gyereknevelési elveiről is.

Sebestyén Balázs elmondta, nagyon sokat beszélget fiaival, többek között fontos számára, hogy tudjon segíteni nekik túlélni a kamaszkort.

Nagyobbik fiát, a 12 éves Benit például már most arra tanítja, hogy miként kell nemet mondani, miért bátorság bizonyos helyzetekben a „nem" szót használni.

Sebestyén Balázs Fotó: Szabó Gábor - Origo

A rádiós egyébként azt is elárulta, hogy Benit különösen közel érzi magához. Már azt is megértette vele, hogy mindent meg lehet oldani, feltéve, ha azt fia elmondja neki. Balázs egyébként nem helyette oldja meg a problémákat, inkább segít abban, hogy Beni maga jöjjön rá a megoldásra, egyfajta együtt gondolkodás révén.

Sebestyén Balázs azt is megosztotta Csernus Imrével, hogy szerinte mi a legnagyobb szülői hiba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.