„Tartottam a köztünk lévő 27 év korkülönbségtől” – Sosem látott interjú került elő Bálint gazdával

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
Bálint gazda korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig sosem látott interjú került elő Bálint gazdáról, aki őszintén mesélt benne arról, hogy eleinte aggódott a 27 év korkülönbség miatt, ami felesége és közte volt.

Bálint gazdát tavaly a koronavírus ragadta el, egy ország gyászolta a legendás kertészt. A Metropol még halála előtt készített vele egy interjút, amiből most megmutattak néhány részletet.

Az ország kertésze ebben arról mesélt kendőzetlen őszinteséggel, hogy második felesége halála után került közel Antónia asszonyhoz, aki viszont 27 évvel fiatalabb volt nála, tehát a lánya lehetett volna. Bálint gazda nem tagadta, eleinte aggódott a nagy korkülönbség miatt, ám végül a nő a haláláig kitartott mellette, igazi hű társa lett.

Bálint gazda harmadik felesége 27 évvel volt fiatalabb nála. Forrás: MTI/Czimbal Gyula

„Kezdetben tartottam a köztünk lévő 27 év korkülönbségtől, Antónia ráadásul csak egy fél évvel idősebb a fiamnál, de végül nem igazolódtak be a félelmeim. Tökéletes társam lett"

– árulta el akkor Bálint gazda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.