Függőségéről vallott őszintén a TV2 műsorvezetője - nagy nap a mai az életében - Fotó

fotó függőség Till Attila dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője, Till Attila tavaly a közösségi oldalán jelentette be, hogy elhagyta káros szenvedélyét, nem dohányzik többé. Ma pedig örömhírt osztott meg a rajongóival: ma van egy éve, hogy nem gyújtott rá. 

Ma van egy éve, hogy a népszerű műsorvezető, Till Attila leszokott a dohányzásról. Szerencsére Tillának már egyáltalán nem hiányzik káros függősége, most úgy érzi, végleg szakított a cigarettával.

A műsorvezető közösségi oldalán vallott a követőinek.

"Ma egy éve nem dohányzom! Egy szálat sem szívtam! A végén már csak elektromos volt, de aztán valahogy az is kikopott már belőlem. Egyszer már korábban leszoktam, de akkor másfél év után visszaestem.

Most szerintem ez örök szakítás, nagyon ritkán jut eszembe, akkor is csak rácsodálkozom, hogy tényleg telenyomtam magam füsttel??? Filmen menő, amikor cigiznek, de az életben engem már nem vonz"

- olvasható a műsorvezető bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.