Le a kalappal: ennyit fogyott együtt Balássy Betty és Varga Feri a karantén alatt

fogyás Varga Feri Balássy Betty fogyókúra Varga Feri & Balássy Betty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben híztak a karanténidőszak alatt, azonban Balássy Betty és Varga Feri az egészséges táplálkozásnak és a mozgásnak köszönhetően nemhogy híztak volna, megközelítőleg 40 kilót dobtak le magukról.

A népszerű zenés házaspár, Balássy Betty és Varga Feri látványos változáson mentek át. Ferinél 2018-ban diagnosztizáltak cukorbetegséget és az megadta számukra az első lökést, hogy életmódot váltsanak. A házaspár átállt a cukormentes és csökkentett szénhidráttartalmú ételekre, valamint a rendszeres testmozgásra. Ennek köszönhetően Feri 18 kilót fogyott, míg Betty már több, mint 20 kilótól szabadult meg.

- mondta a Borsnak az énekes, akinek folyamatosan tartania kell súlyát és a vércukorszintjét. Feleségét, Betty-t Instagram oldalán is sokan támogatták és rengeteg gratulációt kapott új külseje miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.