Szorul a hurok Meghan Markle nyaka körül: erre készül Sussex hercegnője

királyi család Buckingham-palota leszámolás Meghan Markle vádak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még az Oprah-interjú előtt röppent fel az a hír, mely szerint Meghan Markle komolyan zaklatta, sőt rettegésben tartotta alkalmazottait, amikor még hercegné volt a Buckingham-palotában. 

A királynő is úgy döntött, hogy kivizsgáltatja az ügyet, mivel korábban két személyi asszisztens is azt állította, hogy Meghan Markle-lel maga volt a pokol együtt dolgozni. Most a sussexi hercegnőhöz közel állók azt gyanítják, hogy Meghan brutális leszámolásra készül és továbbra is azt állítja, hogy az őt vádló alkalmazottak nem tudtak megbirkózni a nyomással és az elvárásokkal, és nem végezték jól a munkájukat - írja a Mirror.

Meghan Markle Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

Sussex hercegnője azt követelte a Buckingham-palotától, hogy adják át neki a dokumentumokat, melyeket pontról-pontra szeretne megcáfolni. Bár Meghan-t hivatalosan még nem hallgatták ki, a Mirror információi szerint legalább 10 alkalmazott hajlandó alátámasztani a vádakat. A tárgyalás akár évekig is elhúzódhat.

- állítja egy közeli forrás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.