Brutális: fotón a háromgyerekes anyuka arca, akit az exe bosszúból savval öntött le

bosszú fotó bűnügy sav támadás dráma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromgyermekes anyuka, Vanessa Münstermann súlyosan megsérült, miután volt barátja savval öntötte le az arcát. Az anyuka ennek ellenére megfogadta, hogy nem adja fel és pozítivan áll az élethez. 

Vanessa Münstermann arcának fele súlyosan megégett, amikor volt barátja savval leöntötte őt a németországi Hannover városában 2016 februárjában. A nő arca és mellkasa teljesen eltorzult, elvesztette az egyik szemét és a fülét is. Számtalan rekonstrukciós műtéten esett át, de már sosem lehet az a nő, akkor egykor volt, a tükörből egy idegen néz vissza rá - írja a Bors.

A támadás pillanatában fel sem fogta, ami történt, a sokk miatt és az erős sav miatt még csak fájdalmat sem érzett. Sajnos a ráöntött sav pusztítását nem tudták visszafordítani az orvosok, de mégsem ez volt a legborzalmasabb a számára, hanem a tehetetlenség és a kiszolgáltatottság, amit a kórházban érzett.

Támadója, Daniel F. végül 12 év börtönbüntetést kapott és 250 ezer euró kártérítésre kötelezték. Vanessa viszont úgy döntött, hogy nem hagyja, hogy exe tönkretegye az életét, igyekszik mosolyogni és másoknak is segíteni, akik hasonló traumán mentek át.

Sajnos több nő is vált már savtámadás áldozatává. Angliában például drasztikusan megemelkedett a savtámadások száma, ami legtöbbször az indiai etnikumhoz tartozó nőket éri. 2020-ban egy divatbemutatót rendeztek az áldozatokért, ahol többen felvonultak a kifutón közülük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.