Egy bakinak köszönhetően lett milliárdos a nagymama - a bank nem foglalkozik az ügyével

nagymama tévedés bank milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon meglepődött a floridai idős asszony, Julia Yonkowski, amikor megnézte a számlájának az egyenlegét. Szinte biztos benne, hogy az ördög keze van a dologban. 

A floridai Julia Yonkowski végig abban a hitben volt, hogy mindössze 20 dollár van a számláján, amit ki is akart venni magának, amikor meglátta, hogy valójában 320 milliárdnak megfelelő forint van rajta.

A nagymama az öröm helyett inkább sokkot kapott és nem örült az ölébe hullott milliárdoknak, mivel úgy gondolja, hogy jogtalanul birtokolja más pénzét, amelyből a későbbiekben több problémája is lehet.

Julia jelenlegi vagyona a mintegy 328 millió lakost számláló Amerikai Egyesült Államok 615. leggazdagabb személyévé tette - írja a the Sun.

A kép illusztráció Fotó: Mudra László - Origo

Az idős hölgy az eset óta többször próbálta elérni a bankot, akik eddig nem foglalkoztak az ügyével.

"20 dollárt akartam kivenni, mire az ATM közölte, hogy kezelési díjat is fel fog számolni, így megszakítottam a tranzakciót, és kértem egy bizonylatot"

- magyarázta Julia, majd a következő számsor nézett vele farkasszemet:

999,985,855.94

Amikor meglátta a fenti összeget, alig akart hinni a szemének. Úgy tűnik, egyelőre senkinek nem hiányzik a hatalmas összeg és a bank sem válaszolt egyelőre az asszonynak.

"Hallottam már ilyesmiről, és minden esetben vissza kellett fizetni a pénzt, szóval én ki nem veszem"

- állítja határozottan Julia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.