Ezt mondta halála előtt Fülöp herceg Meghanról és Harry hercegről

Forrás: MTI/AP/PA/Dominic Lipinski -
vélemény Meghan Markle Fülöp herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén áprilisban hunyt el Fülöp herceg, aki már nem élhette meg 100. életévét. A herceg kórházi tartózkodása alatt került sor Harry és Meghan botrányos Oprah-interjújára, melyről Fülöpnek is meg volt a véleménye. 

Robert Lacey királyi történész szerint Fülöp herceg aggódott a sussexi hercegi pár hozzáállása miatt. Azt is hozzátette, hogy Fülöp herceg szerint az Oprah-interjú "kész őrület" volt, amiből "semmi jó nem fog kisülni" - írja a Mirror.

- nyilatkozta Robert Lacey.

Fülöp herceg, II. Erzsébet férje Forrás: MTI/AP/PA/Dominic Lipinski

Fülöp kevesebb, mint egy hónappal az interjú sugárzása után meghalt. A sussexi hercegi pár és a király család között azóta egyre inkább mélyül a szakadék, melynek Harry újabb őszinteségi rohamai sem tettek jót. A világ árgus szemmel figyelte Harryt és a királyi családot Fülöp herceg temetésén, ám a békülés nem következett be. Harry sérelmezte, hogy milyen hidegen bántak vele és az első adandó alkalommal visszarepült családjához Kaliforniába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.