Felháborító: nem adták meg a tiszteletet Diana hercegné holttestének a francia kórházban

halál Diana hercegnő kórház autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábbi sofőrje szerint Diana hercegné méltóság nélkül feküdt a halálos ágyán, miközben az emberek a háztetőkről kukkoltak, a francia tisztviselők pedig sorba álltak, hogy lássák a holttestét.

Colin Tebbutt a walesi hercegnő halálát követő órákra emlékezett. Elmondta, hogy Paul Burrell komornyik Párizsba repült, hogy összegyűjtse Diana holmiját és megbizonyosodjon arról, hogy mindenről megfelelően gondoskodnak. A férfi szerint azonban nem adták meg a hercegnének a privát szférát és a méltóságot, ugyanis az emberek ki-be járkáltak a szobába, ahol Diana holtteste feküdt egy párizsi kórházban - írja a Mirror.

Diana, baleset, autó, roncs, halál Forrás: Getty Images, AFP

A hercegné arcának jobb oldalán volt egy kis nyom, és a haja kissé zilált volt. Megdöbbentő volt. Colin Tebbutt követelte, hogy rakjanak takarókat az ablakok elé, hogy ne lássanak be a környező háztetőkről és biztosítsák, hogy ne léphessen be akárki a szobába. Mivel a hercegnő halálhíre futótűzként terjedt, így lassan már tömeg gyűlt össze a kórház előtt, olyan káosz volt, mint egy focimeccsen. Aznap érkezett meg exférje, Károly herceg, valamint nővérei, Lady Sarah McCorquodale és Lady Jane Fellowes is, hogy megnézzék a holttestet és imádkozzanak a hercegnéért.

Ez a cikk is érdekelhet: Szem nem marad szárazon: ezek voltak Diana hercegné utolsó szavai

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.