Horváth Évába csúnyán belekötöttek, plasztikai sebészhez küldték – Fotó

retusálás fotó kommentelők Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva egy pocakos fotót posztolt ki az Instagramjára, ám a követői azt kifogásolták, hogy valami nincs rendben az arcával.

Csúnyán betámadták az állapotos Horváth Évát, aki egy fotót osztott meg, amin gyönyörű fehér ruhában pózol kismama-pocakjával. A követői nem is ezt kifogásolták, hanem az arcát. Sokak szerint ugyanis valami nem stimmel vele. Akadt, aki plasztikai sebészhez küldte őt, volt, aki szerint kevesebb retus kellett volna rá, más a fotósba kötött bele.

"Tény, hogy ez a kép valahogy hiába is a legszebb állapotot örökíti meg, elég előnytelen. A feje szinte felismerhetetlen, meg van ijedve. Értem én, hogy adjuk magunkat, meg ő ilyen... de itt nem is vele van feltétlen a baj, hanem aki a képet csinálta, nem látta hogy a feje totál el van torzulva a képen?"

„Kedves Éva, szülés után rád férne egy szemhéjplasztika"

„Évi, sok a 'fényképbolt', anélkül is gyönyörű vagy! Nem kell az neked!" – írták a kommentelők

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.