Schobert Norbi állást ajánlott a lefogyasztott Rácz Gézának: ezt fogja csinálni

ígéret munkahely Rácz Géza Schobert Norbi állás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látványosan lefogyott Rácz Géza. Ugyan még messze a cél, de a pándi fiú nagy mérföldkőhöz érkezett. Schobert Norbi egy évvel ezelőtt 100 kiló mínuszt ígért Gézának, aki szigorúan betartott mindent, amit a fitneszguru kért tőle. Géza élete fordulóponthoz ért, Norbi állást ajánlott neki, nem is akárhol.

Eltelt egy év, és Rácz Géza mérlegelésre érkezett Norbihoz. A kezdősúlya 317 kiló volt, Norbi pedig azt tűzte ki célul, hogy egy év alatt 100 kilótól szabadítja meg a 17 éves Gézát. Ez sikerült is neki, a fiú pedig alig hitte el azt, amit a mérlegen látott.

Norbi most állást ajánlott Gézának: a fiú a fitneszguru egyik pékéségében fog dolgozni. Norbi azt reméli, hogy ez lesz majd a legsikeresebb üzletük, mert az emberek mind Gézával akarnak szelfizni. A fiú nagyon boldog, a munkának köszönhetően egy másik vágya is teljesülhet: elkezdhet spórolni a jogosítványra - mondta el a TV2 Tények című műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.