"Fáj,nagyon fáj, talán még nem fájt ennyire" - Megszólalt a németek elleni meccs kulcsfigurája, Szalai Ádám

meccs futball foci Eb 2021 magyarok fájdalom Szalai Ádám foci németek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A németek elleni összecsapás egyik kulcsembere egyértelműen Szalai Ádám volt. A magyar támadó fejes gólja és gólpassza a magasba repítette a válogatottat, és bár a 2:2-es döntetlen nem volt elég a továbbjutáshoz, büszkék lehetünk a csapatra.

Nem csak a magyar szurkolók, de a németek is elismerték Szalai Ádámot, ugyanis a Bildnél ő lett a meccse embere. A második legjobbnak Sallai Rolandot és Willi Orbánt találta a lap.

Szalai vitathatatlanul a magyar válogatott egyik legrutinosabb tagja, és a tegnapi teljesítményét látva még azok is magasztalták, akik korábban kritikát fogalmaztak meg vele szemben. A csapatkapitány a napokban hosszabított szerződést a Mainzzal, most pedig Facebook-oldalán írta le, mit érez a tegnapi kiesés után.

-írta Szalai, akinek a posztját már most több mint 16 ezren kedvelték, és sorakoznak alatta a gratulációk.

A magyar csapat a szerda esti meccsen összesen 12 percet játszott hátrányban, és az UEFA oldalán a külföldi kommentelők is az oroszlánként küzdő magyar csapatot éltetik.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.