Kiderült, miért kellett milliárdot érő villa Vajna Timinek: megszólalt egy barát

Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/ -
Vajna Timi Villa milliárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lenyűgöző villát vásárolt magának Vajna Timi Amerikában. 2,1 milliárd forintnyi amerikai dollárba került a fényűző otthon, most pedig kiderült, hogy miért is volt szükség a vásárlásra. 

Mint ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Vajna Timi elképesztő villát vásárolt magának Amerikában. A sztár 2,1 milliárd forintért vette a 650 négyzetméteres hat hálószobás, hét fürdőszobás ingatlant, amelynek korábban egy dúsgazdag bróker, Aram Afshar volt a tulajdonosa. Mostanra az is kiderült, hogy miért vol szüksége Vajna Timinek arra, hogy megvásárolja ezt a luxusingatlant a Beverly Hills-i hegyekben. Egy közeli barát beszélt az okokról.

Vajna Timi luxusvillát vett Amerikában Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/

"Évek óta él abban az albérletben, ami 60 négyzetméternél nem lehet nagyobb. Szeretett ott élni, míg egyedül volt, de most már kinőtték zolival ketten. Az igaz, hogy régóta keres ingatlant, de arról nem hallottam, hogy sikerrel járt volna" - mondta az illető a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.