"Minden kapcsolatnak vannak hullámvölgyei" - Véget ért a magyar sztárpár házassága?

Forrás: Instagram/Járai Máté -
nyitott házasság házasság szerelem Járai Máté Járai Kíra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész-műsorvezető a Story magazinnak vallott kapcsolatáról, és elárulta, milyen most a házasságuk Kírával.

Mint ismeretes, Járai Máté nem rég érkezett haza egy dominikai forgatásról. A túlélő show nem csak azért volt nagy kihívás számára, mert fizikai akadályok elé állította, de azért is, mert ott tudta meg, hogy imádott nagymamája, Törőcsik Mari elhunyt.

Máté a verseny előtti hónapokban durva fogyókúrába kezdett, és Kíra is szuper formába hozta magát az idei nyárra: a színész kilenc kilót dobott le, felesége pedig hatot.

Nagyon úgy fest, hogy a fogyás a nyitott házasságban élő párocska mindkét tagjának visszaadta az önbizalmát, és Mátéék annyira egymásba vannak bolondulva, hogy eszük ágában sincs más felé nyitni.

Járai Máté házasságukról vallott Forrás: Instagram/Járai Máté

"Az én átalakulásomban érthetően a Survivor sokat segített; lefogyva, mégis fitten, barnán és szakállasan jöttem haza"

"Kőkeményen edzett, szépen leszálkásította magát, így mikor több hét után először megláttuk egymást, szóhoz sem jutottunk. Le sem tudtuk venni egymásról a szemünket, sem a kezünket. (...) Minden kapcsolatnak megvannak a maga hullámhegyei és hullámvölgyei, nekünk is. Ám most ismét a csúcson vagyunk. Hogy külön voltunk, az megfűszerezte a szerelmünket"

Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.