Ördög Nóra alig tudott beszélni a sírástól: "Nem is gondoltam, hogy ennyi nehézség létezhet a földön"

boltnyitás Nánási Pál Ördög Nóra Balatonakarattya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre kinyitott Nánásiék új boltja Balatonakarattyán. Ördög Nóra és Nánási Pál megörökítette a kapunyitás előtti perceket, és az út másik oldalán várakozó tömeget, akik csak arra vártak, hogy végre bejussanak.

Ördög Nóra a boltnyitás előtti utolsó pillanatokban a munkatársaihoz szólt. Sírva mondott köszönetet azoknak, akikkel az elmúlt időszak nehézségein osztoztak:

"Amennyi nehézségen áttuszkoltuk ezt a boltot, én nem is gondoltam, hogy ennyi nehézség létezhet a földön. És most mégis itt vagyunk, és ez úgy néz ki, mint egy bolt, ami ki fog nyitni, úgyhogy gyorsan nyissuk ki, mielőtt ez az érzés elmúlik, és legalább a nyáron higyjük el, hogy ez így van, és működik és létezik. Még sokan vannak, akik nélkül ez nem sikerült volna. Nem tudom, hogy mivel érdemeltük ki ezt a csapatot, hogy ilyen fantasztikus csapatunk van, úgyhogy köszönöm szépen!" - mondta könnyek között a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.