Berki Krisztián kiakadt a kommentelőkre: "Sajnálom, hogy a magyar a magyarral így bánik"

Forrás: instagram.com/berkimazsi -
Berki Mazsi sztár Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi terhességgel és fürdőzéssel kapcsolatos kérdést tett fel a közösségi oldalán, ahol egyből beleszálltak a rajongók. A kismama áldott állapotban is szívesen kimegy a napra, és a lubickolást sem vetné meg egy hűs medencében. Ezzel kapcsolatban érdeklődött követőinél a közösségi oldalán.

Berki Mazsi egy az Instagramra feltöltött medencés fotóval érdeklődött rajongóinál arról, hogy ők mit csinálnak várandósság alatt nyáron, ha medence mellett, tóparton, vagy tengerpart mellett nyaralnak. Igazi komment- dömping árasztotta el a kismama fotóját. A kommentelők nem kímélték az áldott állapotban lévő kismamát, aki kislányt hord a szíve alatt.

Berki Krisztián a kommentelők stíusát nem emberhez méltónak nevezte. "A szülész-nőgyógyász, a védőnő és az orvos megmondja, hogy mit tehet egy kismama, és mit nem. A többiek meg csak kommenteljenek nyugodtan, azzal is nő a belső forgalmunk. Ha kifogynának a háromszáz szavas szókincsükből, akkor keressék meg az emojikat, és használják azokat bőven. Imádom ezt a világot, azt viszont sajnálom, hogy a magyar a magyarral így bánik "– mondta Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.