Demjén Ferenc fájdalmas vallomása: "Csendben, magamban gyászoltam"

Demjén Ferenc gyász koncert visszatérés koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demjén Ferenc nehéz időszakon van túl: a koronavírusnak köszönhetően tavaly ő sem tudott dolgozni, ráadásul több ismerősét és barátját el kellett gyászolnia. 

Demjén Ferenc kedden visszatér a színpadra: a Margitszigeten fog játszani 3000 ember előtt. Rózsi már alig várja a fellépést, hosszú volt ez az egy év, amit a színpad nélkül töltött. Szerencsére ő hamar megkapta a védőoltást és már alig várta, hogy beinduljon az élet. Az énekes elvonultan élt vidéki birtokán a koronavírus alatt, de a szomorú híreket nem tudta távol tartani magától. Számos barátja és kollégája távozott az élők sorából, akik fontos szerepet játszottak az életében.

Demjén Ferenc Forrás: YouTube / Raktárkoncert

- nyilatkozta Demjén Ferenc a Blikknek, aki addig szeretné nyomni a rockot, amíg színpadképes marad és amíg a közönség is kíváncsi rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.