Kiderült, miért nem értesült azonnal nagyapja haláláról Harry herceg - Nem a királyi család hibázott

Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Phil Walter -
időeltolódás Kalifornia Meghan Markle Fülöp herceg Fülöp herceg halála seriff Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fülöp herceg, Harry herceg és Vilmos herceg nagyapja április 7-én, délelőtt 11 órakor halt meg. Ekkor Kaliforniában hajnali 3 óra volt éppen, Harry és Meghan pedig aludtak.

Az időeltolódáson kívül több oka is van annak, hogy Harry herceg és felesége nem értesültek azonnal Fülöp haláláról - írja a Mirror. A lap arról számolt be, hogy a távolság mellett a járvány, és a feszült családi viszony is közrejátszott abban, hogy a Harry hercegéket az éjszaka közepén a seriff tájékoztatta a halálesetről. A rendőrt a királyi palota küldte a hercegi pár kaliforniai otthonához, őket ugyanis nem lehetett elérni.

Fülöp herceg és unokája, Harry herceg Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Phil Walter

Harry és Meghan hivatalos közleményben búcsúzott Fülöp hercegtől, II. Erzsébet férjétől. A herceg a temetésen is megjelent, látogatásától mindenki azt várta, hogy rendeződik a feszült viszony, ám ez sajnos nem így lett. Nincs hét, hogy ne derülne ki egy újabb hazugság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.