Szegedi Fecsó őszintén bevallotta: ez a valódi oka a szakításuknak

párkapcsolat Szegedi Fecsó megcsalás szakítás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy szakított az álompár: Szegedi Fecsó és barátnője, Bea. Bár úgy tűnt, hogy megtalálták egymás oldalán a boldogságot, Bea Instagram sztorijában arról számolt be követőinek, hogy Fecsó megcsalta. 

Fecsó barátnője Bea Instagram sztorijában osztotta meg követőivel, hogy hatalmasat csalódott a férfiban, aki szerinte "mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin". Bár úgy tűnt, hogy Fecsó végre lenyugodott Bea oldalán, még közös gyermeket is terveztek, de a nagy szerelemnek most vége.

A Blikknek sikerült elérnie Szegedi Fecsót, aki más színben tüntette fel a történetet. Elmondása szerint már egy hete megmondta Beának, hogy az ő részéről elmúlt a nagy szerelem és szeretne szakítani a lánnyal.

Szegedi Fecsó és barátnője Bea Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

- mondta Fecsó, aki annak idején azt is bevallotta, hogy Vivit megcsalta. Mivel nem kötötte össze őket se házasság, se gyerek, így nem volt lett volna miért megcsalnia őt, hisz bármikor kiléphetett volna a kapcsolatból. S bár szerette Beát, az érzés elmúlt.

- zárta le a témát Fecsó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.