Titokban hagyták el az országot, de lebuktak: itt tűnt fel Hajdú Péter és menyasszonya

Ciprus titok nyaralás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és menyasszonya, Eszter fogták magukat, repülőre szálltak és meg sem álltak Ciprusig. A nyaralást nem verték nagy dobra, bár Hajdú Péter ma már posztolt egy nyaralós képet szerelméről. 

Hajdú Péter és menyasszonya, Eszter nem kötötte a követői orrára, hogy nyaralásra készülnek. Titokban hagyták el az országot, azonban hamar lebuktak: a szerelmespárt egy ciprusi Kaliva nevű szórakozóhelyen látták a hétvégén. Ez a bár közvetlenül a tenger mellett van, ahol nemcsak finom ételek, hanem kiváló hangulat is várja a betérőket - írja a Ripost.

Hajdú Péter két órája már Instagram-oldalára is felrakott egy képet gyönyörű kedveséről, ahogy egy szexi szemüvegben Péterre mosolyog, háttérben az égszínkék tengerrel. A pár már alig várja, hogy összeházasodjanak, előreláthatólag ősszel kerül sor a nagy napra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.