Harry herceg egyre rosszabbul van: csak a családja segíthet rajta

Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool -
Anglia honvágy Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg egy ideje már nem a királyi család tagja, és mostanra nemcsak fizikailag, de érzelmileg is eltávolodott egykori családjától. A hírek szerint azonban ez nem tölti el akkorra boldogsággal: egyre rosszabbul van.

Harry herceg és Meghan Markle függetlenedtek a királyi családtól és Angliából is elköltöztek. Közvetlenül a kilépés után és előtt nem beszéltek a döntésük okáról, de egy Oprah-interjúban mindenre fény derült, azóta pedig folyamatosan teregetik a szennyest, amivel sokakat maguk ellen fordítottak.

Nem nézi mindenki ugyanis jó szemmel, hogy Harry herceg folyamatosan szidja a családját.

Persze ezek a nyilatkozatok a kapcsolataira is rányomták a bélyegét, mostanra nem csak fizikailag van hatalmas távolság közte és mondjuk Vilmos között.

Harry herceg szeretne visszatalálni családjához Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool

Annak ellenére, hogy ezt szerette volna Harry herceg, annyira mégsem érzi jól magát Amerikában - ezt állítja legalábbis a királyi szakértő, Robert Lacey.

Bennfentes információkra alapozva azt nyilatkozta, hogy Harry egyre rosszabb lelki állapotban van,

szomorú telefonhívásokat folytat angliai batátaival, akik közül többen azt állítják, Harry szeretne újra közelebb kerülni a családjához.

Úgy gondolom, Harry elmondta a barátainak, hogy szeretne újra a családjához tartozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.