Idősek otthonába készül Endrei Judit: ezért döntött így

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Endrei Judit idősek otthona senior hotel öregség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 68 éves Endrei Judit remek formában van, szabadidejében az egyik idősek otthona lakóinak szervez programokat. Azt vallja, ha eljön az idő, ő is beköltözne egy otthonba, ugyanis nem szeretne senki terhére lenni. 

"A kiutat sokak számára a sport és a közösségi élet visszaállítása jelentheti. A gyaloglásnak idősödő korban nem csupán mentális építő ereje van, hanem kutatásokkal is alátámasztották, hogy gátolja az öregedés folyamatát" - nyilatkozta az életmódváltásának köszönhetően kirobbanó formában lévő televíziós, aki arról is beszélt, hogyan képzeli el az idős éveit.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"A gyerekeimmel már beszéltünk erről. Én azok közé tartozom, akik nagyon régóta úgy gondolják, hogy egy senior hotelben vagy egy ehhez hasonlóban szeretném befejezni a pályafutásomat. A fiatalokra nem feltétlenül lehet ráterhelni a szülőkről való gondoskodást. Nem lehet elvárni tőlük, hogy otthon üljenek és őrizzék az anyukát vagy az apukát. Bennem semmilyen ellenérzés nincs egy ilyesfajta léttel kapcsolatban. (...) Szép otthonom van, amit nagyon szeretek. Még nem terveztem meg, hogy hány év múlva lesz esedékes, de megteszem a szükséges lépéseket akkor, amikor majd úgy érzem, hogy nem élek ennyire aktív életet. Most még folyton jövök-megyek és teszem a dolgomat és ez örömmel tölt el" - mondta el a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.