Kovács Patrícia tíz év után visszatér a Vígszínházba

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
színház Kovács Patrícia Eszenyi Enikő Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Patrícia nagy port kavart, amikor szót emelt Eszenyi Enikő vezetői módszerei és viselkedése ellen. Azóta Rudolf Pétert nevezték ki a Vígszínház élére, a színésznő pedig úgy döntött, újra a Víghez szerződik.

A gyönyörű, mindig mosolygós Kovács Patrícia - aki régebben Thaiföldön akart új életet kezdeni- tíz éven át volt szabadúszó, miután Eszenyi Enikő miatt búcsút intett a Vígszínháznak.

"Velem lehet kiabálni, és én is szoktam vehemensen vitatkozni az igazamért. Ha egy rendező azt mondja nekem, hogy b*szd meg, Kovács menjél már odébb!, akkor odébb megyek"

- mondta Patrícia, akinél nem csak a volt igazgatónő viselkedése verte ki a biztosítékot, hanem az, hogy nem akarta elengedni őt egy egy évvel korábban megbeszélt vendégfőszerepre, mondván, hogy nem mehet sehova, nem adja ki a színházból, mert Patrícia az övé.

A színésznőt filmes szerepei mellett éveken át az Orlai Produkció előadásaiban lehetett látni, de mindig visszahúzta a szíve a Vígbe.

Eszenyi Enikő tíz év után tér vissza a Vígszínházba. Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.