Nagyon vágyik az esküvőre Molnár Anikó - így szeretné kimondani a boldogító igent

Fem3 -
esküvő férfi szerelem Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó sok mindent elért már az életben, de a legfontosabb számára még hátravan: nagyon örülne, ha végre rátalálna a szerelem és kedvesével hivatalosan is összekötnék az életüket. 

"Az álmokat illetően nekem sok minden van még, amit szeretnék megvalósítani. Családalapítást már nem tervezek, de szeretnék egyszer férjhez menni, és átélni, hogy milyen, amikor a szerelmemnek kimondom a boldogító igent, utána pedig együtt, kézen fogva leélni az életünket. Ha netán ez nem sikerülne, akkor is megkeresem majd azt, ami boldoggá tesz, de biztosan nagy űr maradna az életemben, ha ez nem sikerülne" - kezdte a Borsnak Anikó.

Azt Anikó nem árulta el, hogy jelenleg párkapcsolatban él-e, erről csak akkor szeretne beszélni, ha már komoly bejelentést tehet. Korábban beszélt arról is, hogyha nem szerepelt volna valóságshow-ban, akkor már biztosan feleség lenne.

Molnár Anikó elárulta, milyen esküvőt szeretne Fem3

"Még nincsen gyűrű az ujjamon. Párkapcsolatról majd akkor beszélek, ha már eljegyeztek. Addig feleslegesnek érzem"

- mondta Anikó, aki már azt is tudja, hogy milyen esküvőre vágyik.

"Semmiképpen nem akarok lagzit. Nem bírom, amikor egy boldog menyasszonyt részeg emberek cibálnak, hogy menjen táncolni. Megértem a lényegét, csak szerintem egy menyasszonynak nem táncos pajtásnak kell lenni a részeg emberek szórakoztatására, hanem a férje oldalán ünnepelni.

Olyan esküvőt szeretnék, ahol - bár lesznek meghívott vendégek, akik osztoznak az örömünkben - az igen kimondása után kettesben maradunk a férjemmel, felülünk a repülőre, és elmegyünk valamilyen szép helyre"

- zárta rövidre.

Ez is érdekelhet: Szerelmi életéről vallott Molnár Anikó: a közelmúltban érte a legnagyobb csalódás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.