Hatalmas átalakuláson ment keresztül a magyar énekes: 40 kilótól szabadult meg

Forrás: Instagram/gasparlaci -
fogyás Gáspár Laci átalakulás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci kirobbanó formában van, öt évvel ezelőtt fogott bele az életmódváltásba, azóta pedig hihetetlen erővel és kitartással már 40 kilótól szabadult meg. 

Gáspár Laci jobb formában van, mint valaha! A zenész hosszú utat tudhat maga mögött, amire igazán büszke lehet. Teljes átalakuláson ment át: izmos, egészséges és élettel teli! Már egészen fiatalon, 23 évesen foglalkoztatta a súlya, hiszen amikor a Megasztár színpadára lépett, több mint 120 kilót nyomott.

Gáspár Laci énekes közösségi oldalán mutatta meg kidolgozott felsőtestét Forrás: Instagram/gasparlaci


"Többször előfordult már az életem és a karrierem során, hogy lefogytam. Csakhogy eddig mindig vissza is híztam! Már a tehetségkutató elején rosszul éreztem magam a súlytöbblettel"

- árulja el a holnap megjelenő HOT! magazinban az X-Faktor mentora, aki öt évvel ezelőtt vágott bele az életmódváltásba. Azóta ledobott közel 40 kilót, ugyanakkor rengeteg súlyt emelt meg. Hogy minek köszönhető a hatalmas változás és milyen volt a küzdelem, hogy elérje a célját, arról a friss HOT!-ban mesél Laci!

A népszerű énekes kiegyensúlyozott élete annak is köszönhető, hogy feleségével, Nikivel már hét éve élnek boldog házasságban, az évek során szerelmük csak egyre erősebb.

Keressétek a lapot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.