Kiszel Tünde megható megemlékezés Peter Cerny Akapítványi Mentőszolgálat Dr Kiszel János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde tőle nem megszokott dolgot tett, szeretett édesapjára emlékezett legújabb Instagram-posztjában.

A naptár Ladyről elsősorban mindenkinek a bugyigyűjteménye és a naptárai jutnak az eszébe. Azt csak kevesen tudják, hogy Tünde édesapja, Dr. Kiszel János a Peter Cerny Alapítványi Mentőszolgálat koraszülött mentési rendszerének nélkülözhetetlen tagja volt.

A neves orvosról és néhai kollégáiról Dr. Nobilis Andrásról, Dr. Fekete Farkas Pálról, Prof. Dr. Kontor Elemérről, Dr. Leveles Lászlóról és Harasztiné Körmendy Kláráról emlékeztek meg. Hiszen nélkülük a Peter Cerny Alapítvány koraszülött mentési rendszere nem működhetne immár 32 éve.

Remélem Édesapám, Professzor Dr Kiszel János látja fentről! Peter Cerny Akapítványi Mentőszolgálat! Munkatársi közösségünk idén is hálás köszönettel emlékezett meg Peter Cerny úrról, és néhai kollégáiról – Prof. Dr. Kiszel Jánosról, Dr. Nobilis Andrásról, Dr. Fekete Farkas Pálról, Prof. Dr. Kontor Elemérről, Dr. Leveles Lászlóról és Harasztiné Körmendy Kláráról – akik nélkül a Peter Cerny Alapítvány koraszülöttmentési rendszere nem működhetne folyamatosan 32 éve!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.