Heti holdnaptár (július 12-18.): Aktív, hasznos és eredményeket hozó napok követik egymást

Forrás: Shutterstock -
asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aktív, hasznos és eredményeket hozó napok követik egymást, mindannyiunk életében jöhetnek jó dolgok, akár sorsfordító pillanatok. Döntés? Válaszút? Abból rengeteg adódik, érdemes kockáztatni, s olyat tenni, amit eddig sosem. Egész héten növőben lesz égi kísérőnk, a Hold, a Merkúr pedig július 11-től a Rákban rója útját. A retrográd Jupiter nem nyugszik - karrier, tanulás terén hoz helyzetbe szinte mindenkit. Lehet, hogy egyeseknek a változó körülmények fájni fognak, de aki nem kockáztat, az nem is nyer semmit. Az erős hátszelet érdemes felhasználni otthoni és szakmai teendők elvégzésére, hivatalos ügyek elrendezésére.

2021. július 12., hétfő az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

A megbocsátás, a megértés és az elfogadás fontos tényezők ezen a napon. Ki kell mondani az igazságot, de nagyon nem mindegy, miként tesszük ezt. Az elhibázott szavak nagy kárt okozhatnak.

2021. július 13., kedd a ♍ben (Növő hold, Szűz)

A növekvő Hold erővel, energiával és kitartással tölt fel, de vigyázzunk ezekkel a többlet energiákkal! Kis lépésekkel haladjunk, s akkor nem hibázunk. Ehetünk, ihatunk, tanulhatunk kedvünkre.

2021. július 14., szerda a ♍ben (Növő hold, Szűz)

Az aktivitás eredményt hoz, ám nem erőlködés árán! Ami nem megy, azt halasszuk holnapra. Keressük az emberek társaságát. Csevegjünk, állapodjunk meg, szerződjünk, s ha kell, hát hallgassunk.

2021. július 15., csütörtök a ♍ben (Növő hold, Szűz)

Amit ma kimondasz, elhatározol, az megvalósul. Hát csak olyat tégy, amiben biztos vagy. Kötelező feladat bővíteni a már meglévő ismereteinket. Tanuljunk valami merőben újat, hallgassunk meg egy előadást.

2021. július 16., péntek a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

EZ csak úgy szimplán egy jó nap. Energikus leszel, könnyedén haladsz előre. Bármiből legyen több, azzal megbirkózunk. Feladatok? Erő? Akarat? Viták? Értetlenség? Mindenre van segítség és megoldás.

2021. július 17., szombat a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Ez egy roppant mozgalmas, energikus nap, de azért mindeközben leterhelő, így nem csoda, ha estére teljesen kifulladunk. Ajánlott megfontoltan haladni. A kapkodás a várt épp ellentétes eredményét hozhatja.

2021. július 18., vasárnap a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Vasárnap ellenére is érdekes információkhoz juthatunk, jönnek és mennek hírek, akár abban a formában is, hogy látunk, hallunk vagy épp felismerünk végre valamit. Bármi előremutató lehet ezen a napon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.