Kiderült, miért utazott egyedül a Maldív-szigetekre Caramel felesége, Szilvi

Forrás: Instagram, Szilágyi Szilvia -
Caramel Szilágyi Szilvi Maldív-szigetek Szilágyi Szilvia utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, Szilágyi Szilvi július elején a Maldív-szigeteken pihente ki fáradalmait, azonban a nyaraláson egyedül vett részt. Most kiderült, miért.

Szilágyi Szilviről tavasszal az a hír járta, hogy második babáját hordja a szíve alatt. Caramel gyönyörű felesége cáfolta a pletykákat, és elárulta követőinek, hogy szó sincs terhességről, szimplán felszedett néhány kilót az elmúlt hónapokban.

Nos, nyárra aztán tökéletes formába hozta magát, és hét év után kétrészes bikiniben nyaralt. Az influenszer a Maldív-szigeteken töltött néhány napot, szerelme, Caramel azonban nem tartott vele. Szilvi most elárulta a követőinek, miért.

A legjobban alakult ez a dolog. A férjem végre újra tudott dolgozni, alkotni. Én pedig 10 év után kaptam egy hét pihenőt saját magammal. Sok szerepet játszunk az életünkben, anya, feleség, barát, nővér stb. Csodálatos volt ez az 1 hét! Nem voltak feladatok, nem voltak szerepek! Csak én egyedül ezen a csodálatos helyen.

- írta Szilvi, aki nem régiben édesanyjával közös fotót posztolt Insta-oldalra.

Szilágyi Szilvi egy hetet töltött egyedül a Maldív-szigeteken. Forrás: Instagram, Szilágyi Szilvia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.