Magyar férfival randizgat a világhírű modell, Bella Hadid: ő a szerencsés - Fotó

Forrás: AFP/Randy Shropshire -
modell Bella Hadid sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar származású férfi rabolta el Bella Hadid szívét. A szupermodell és magyar kedvese románcáról már hónapok óta pletykálnak.

Bella Hadid dögös képein már meg sem lepődünk, ezúttal viszont egy ölelkezős képpel is megörvendeztette rajongóit, akik rögtön lájkokkal árasztották el a lapozgatós posztot, aminek az utolsó képkockáján látható a modell és pasija:

Egy közeli forrás szerint a magyar származású Marc Kalman már egy éve randizgat Hadiddal. A párról több közös fotó is készült, de a férfi eddig mindig a háttérben maradt. Kalman munkakapcsolatban is áll a gyönyörű modellel, ugyanis több projekt vezetőjeként dolgozik a szépségiparban - írja a Blikk.

A dögös modell állítólag már a családtagjainak is bemutatta szíve választottját, akik egyenesen odáig vannak érte, és nagyon kedvelik a férfit. Bella Hadid korábbi hosszabb kapcsolata csúnyán véget ért The Weeknd-del, amit a sikeres modell nehezen hevert ki.

Marc Kalmannal pedig egyáltalán nem kapkodták el a dolgokat, ugyanis egy évbe telt, mire felvállalták szerelmüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.