Ez a 91 éves nagymama többet keres az Instagramon, mint a műmellű cicababák - Fotó

Forrás: Instagram/baddiewinkle
Forrás: Instagram/baddiewinkle -
fotó posztolás Baddie Winkle influenszer Instagram kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ember azt gondolná, hogy a szexi Love Island celebek keresik a legtöbb pénzt az Instagramon, de a legújabb felmérések szerint ez nem így van. A nagymama korú Insta-sztárok még náluk is népszerűbbek.

Ha meghalljuk az Instagram influenszer fogalmat, általában dekoratív, fiatal, szexi lányok jutnak az eszünkbe. Helen Ruth Elam, a 91 éves nagymama bebizonyította, hogy a fiatalság nem minden. A PensionBee legújabb kutatása azt mutatja, hogy a @BaddieWinkle név alatt futó Instagram-csillag valószínűleg többet keres, mint a Love Island valóságshow szexi sztárjai - írja a Daily Star.

Az adatokból kiderült, hogy az amerikai Helen, aki 3,5 millió követővel büszkélkedhet, átlagosan 6791 fontot (kb. 2 millió 854 ezer Forintot) keres az Insta bejegyzéseiből. A rajongói imádják a fürdőruhás posztjait és az energikus életszemléletét.

Ha szeretnél több fotót látni a szupernagyiról, tekintsd meg egy korábbi galériánkat: Baddie Winkle a világ legvagányabb nagymamája: fotók

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.