"Hibáztam" - Megszólalt a nagypapa, akinek unokája meztelenül kóborolt Dunakeszin

focimeccs kisfiú nagypapa elszökött gondatlanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, egy három és fél éves kisfiút találtak Dunakeszin, ahogy épp anyaszült meztelenül kóborolt. Mint ahogy kiderült, a nagyapja épp meccset nézett, ezért nem vette észre, hogy a kisfiú kilógott a lakásból.

Lippai László épp meccset nézett a tévében, amikor három és fél éves unokája bement hozzá a szobába.

- mesélte a Blikknek László, aki teljesen ledöbbent, amikor a lánya azzal hívta fel, hogy rendőrök találták meg a meztelen Kristófkát. A kisfiúnak először ki kellett nyitnia a kulcsra zárt lakásajtót és át kellett jutnia a társasház ajtaján is.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A kisfiúra végül rendőrök találtak rá, akik bevitték Kristófkát a közeli bölcsődébe, hogy ruhát kérjenek neki. Ott ismerte fel az egyik dada, hogy ő a Tilda gyereke. Így érték el az édesanyát és került haza a kisfiú. Bár a történet szerencsésen végződött, a rendőrök kiskorú gondatlan veszélyeztetése miatt feljelentették a nagypapát.

- mesélte a nagypapa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.