Megszólalt a halálra gázolt 18 éves fiú édesanyja: "Ő tényleg maga volt a jóság"

édesanya gázolás Nagyoroszi gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten halálra gázoltak egy gyalogost Nagyorosziban: a 18 éves Krisztiánt elgázolta, majd cserben hagyta a 29 éves sofőr. Amikor rátaláltak, már nem tudták megmenteni az életét. 

Az érettségi előtt álló fiút mindenki jól ismerte a faluban, az összetartó közösség egyik legnépszerűbb tagja volt. Igazi illedelmes, udvarias, kedves fiú volt, aki az idős emberekkel is szívesen elbeszélgetett. Halála hatalmas veszteség az egész község számára.

A 18 éves fiút otthonától 150 méterre gázolták el. Forrás: Shutterstock

Családja épp Erdélyben nyaralt, amikor a tragédia történt. Úgy volt, hogy Krisztián a Balatonhoz megy a barátaival, de a baleset előtt Krisztiánéknál buliztak, a fiú hazakísérte barátját, majd hazafelé 150 méterre otthonától elütötte az autó - írja a Ripost.

- nyilatkozta a megtört édesanya.

Szombaton egy 49 éves családanyát gázolt halálra egy busz Nagycserkesznél: a nő éppen munkába biciklizett, amikor elütötte a jármű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.