Hatalmas razziát tartott a rendőrség Siófokon - elképesztő, ami történt

Forrás: MTI/EPA/ANP/Laurens Bosch -
Siófok razzia ellenőrzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrök fokozott ellenőrzést tartottak Siófokon, ami a nyár folyamán egy közkedvelt belföldi turisztikai célpont. Rengeteg rendezvény van ilyenkor a városban és éjszakába nyúló bulik jellemzik a Petőfi sétányt és környékét.

A rendőrségnek az évnek ebben az időszakában mindig sok a dolga, így megerősített létszámmal vannak jelen Siófokon. Nagy segítség ilyenkor a korszerűsödő térfigyelő-kamerarendszer is. A rendőrök a közrend és közbiztonság fenntartása mellett segítséget nyújtanak a hozzájuk fordulóknak. Jelenlétükkel erősítik a helyi lakosok és a turisták biztonságérzetét - írja a Ripost.

A kép csak illusztráció Forrás: MTI/EPA/ANP/Laurens Bosch

A fokozott ellenőrzés során a rendőrök a sétány területén és a környező utcákon több mint 300 főt igazoltattak. 11 főt állítottak elő elfogatóparanccsal bűncselekmény elkövetésének gyanúja, illetőleg szabálysértési eljárás azonnali lefolytatása miatt. Két fővel szemben garázdaság, egy esetben kábítószer birtoklása miatt kellett fellépniük az egyenruhásoknak. Az akcióban két, elfogatóparancs alapján körözött személyt is elfogtak, valamint három ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Elég gyakoriak a rendőrségi razziák: 100 millió forint értékben foglaltak le drogot a rendőrök egy fővárosi lakásban - Videó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.