Valami gyanús lett Ördög Nóra rajongóinak, és nekiszegezték a kérdést: Babát vársz?

baba rajongó Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra rajongói gyanús dologra lettek figyelmesek, ezért egyből a műsorvezetőnek is szegezték a kérdést: Babát vársz? Élő videóban reagált. 

Ördög Nóra rajongói elől a legkisebb részlet sem maradhat rejtve, minden apró változást észrevesznek és természetesen szóvá is teszik ezeket. Feltűnt nekik, hogy a műsorvezető mostanában a bővebb fazonú ruhákat részesíti előnyben, ezért egyből neki is szegezték a kérdést: Babát vársz?

A műsorvezető nem hagyta figyelmen kívül a rajongói kérdését, Instagramon, élő videóban reagált a felvetésre. Cáfolta a terhességéről szóló pletykákat. Elmondta, olyan kerek most az életük, hogy ezt nem szeretné megbolygatni. "Van egy fiunk, van egy lányunk pici korkülönbséggel. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ez ennyire jól működik. Nagyon sokan riogattak, amikor kiderült, hogy 14-15 hónap van a két baba között, hogy ez majd rettenetesen nehéz lesz." - idézi Nórit a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.