Most kiderül az igazság: sosem hallott történetek kerültek napvilágra a tíz éve elhunyt Amy Winehouse-ról

Forrás: Getty Images/Gareth Cattermole -
halála élete Titkok Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz éve hunyt el tragikus körülmények között a már életében legendává lett Amy Winehouse. A szomorú évforduló alkalmából az MTV egy mélyen személyes, már-már intim hangvételű dokumentumfilmet készített a néhai Grammy-díjas előadóról és kulturális ikonról.

Az Amy Winehouse & Me: Dionne's Story című alkotásban Amy keresztlánya, a szintén soul énekes-dalszerző Dionne Bromfield perspektívájából pillanthatunk be a 27 éves korában elhunyt sztár - eddig a nyilvánosság előtt nem ismert - múltjába. A dokumentumfilmben exkluzív, korábban még sosem látott archív felvételeken és személyes sztorikon keresztül nyerhetünk bepillantást a két énekesnő közti megbonthatatlan kötelékbe.

Amy Winehouse 27 évesen hunyt el. Forrás: Getty Images/Gareth Cattermole
Dionne Bromfield és keresztanyja, Amy Winehouse Forrás: MTV

Az alkotás az énekesnő halálának évfordulóján, július 23-tól, az MTV nemzetközi csatornáin, valamint egyes országokban a Paramount+ műsorán is látható lesz.

Ez is érdekelhet: Sztárok, akik 30 éves koruk előtt távoztak az élők sorából: Heath Ledgertől Amy Winehouse-ig

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.