A királyi szakértő szerint Vilmos herceg és felesége, Kate Middleton valójában Harry-nek és Meghan-nek üzennek a mostani viselkedésükkel.

A hónap elején Cambridge hercege határozottan elítélte a fekete angol játékosok elleni rasszizmust az Olaszország elleni szívszorító döntő után. Vilmos herceg nyilatkozata erőteljes és különösen releváns volt Harry és Meghan királyi családdal szembeni vádjai után. A szakértők szerint valójában ez egy jelzés volt Harry és Meghan számára, akik rasszizmussal vádolták meg a királyi családot a hírhedt Oprah-interjú során - írja a Daily Star.

A királyi szakértő szerint Vilmos és Katalin titkos jeleket küldenek Harry-nek és Meghan-nek.Forrás: Getty Images/Paul Grover/Paul Grover

Vilmos és Katalin eddig méltóságteljesen hallgattak, de most hagyják, hogy cselekedeteik helyettük beszéljenek. Majdnem olyan, mintha titkos üzenetet küldenének Harry-nek és Meghan-nek, mondván: Folytatjuk tovább, még mindig itt vagyunk, nem hátrálunk meg, megyünk előre."

- állítja a királyi szerző, Duncan Larcombe.

Harry és Meghan többször kiverte a biztosítékot a királyi családnál az elmúlt hónapokban, Vilmos most megelégelte a hallgatást és úgy döntött, hogy ezután Harry és Meghan szabályai szerint fog játszani. A testvérpár édesanyjuk szobrának felavatásán találkoztak utoljára. Sokan abban reménykedtek, hogy ez majd elhozza a várva várt békét a két fivér közt, ám az avatás után nem sokkal Harry haza is tért Amerikába.