Óriási kalandba fogott bele három nő, akikben csupán egy a közös: ugyanaz volt a párjuk - Fotó

kaland iskolabusz utazás megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három fiatal amerikai nőt egy dolog kötötte össze, mégpedig az, hogy tudtukon kívül ugyanazzal a pasival jártak. Ennek köszönhetik azonban életük egyik legnagyobb kalandját. 

2020 decemberében ismerte meg egymást a három fiatal lány, Abi Roberts, Bekah King és Morgan Tabor. A csajok azután találtak egymásra, miután kiderült, hogy a pasijuk egy és ugyanaz a személy, aki ráadásul még rajtuk kívül három másik nővel, vagyis összesen hattal jár együtt egyszerre.

A lányok ahelyett, hogy egymással kaptak volna hajba, inkább összefogtak. A végén azonban nem a bosszú vezérelte őket, hanem a saját boldogságuk - írja a 6abc News.

Együtt álltak a férfi elé azzal, hogy tudják, hogy mindhármukkal kapcsolatban van, jól beolvastak neki, majd belevágtak életük legnagyobb kalandjába.

Vásároltak egy harmincéves, lerobbant iskolabuszt, amit felújítottak és úgy döntöttek, hogy felfedezik vele egész Amerikát. Nincs semmi konkrét tervük, mennek, amerre sodorja őket az élet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.