Már nem titok, kiért dobog Dobó Kata szíve: ennyivel fiatalabb nála új pasija

Dobó Kata párkapcsolat szerelem Szente Vajk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, kiderült az igazság Dobó Katáról, és már biztosra lehet tudni, hogy Szente Vajkkal randizgat-e.

Mióta Dobó Kata és Zsidró Tamás szétröppentek, nem lehetett túl sokat hallani a rendező-színész magánéletéről. 2019 óta Katának nem volt olyan párja, akit felvállalt volna a nyilvánosság előtt, nem rég azonban megtört a jég, és arról számoltak be a portálok, hogy Szente Vajkkal randizgat. A színész Erdélyi Tímea férje volt, majd Tiborcz Fannival volt együtt, de kapcsolatuk zátonyra futott.

Nagyon úgy fest, hogy a két szingli színész egymásra talált, és bár színházi berkekben nyílt titokként kezelik kapcsolatukat, Vajk a Hot! magazin megkeresésére sem nyilatkozott bővebben szerelmükről.

Dobó Kata egyébként ez idáig inkább idősebb pasikkal volt együtt - Andy Vajnával például nyolc évig élt párkapcsolatban- új partnere, Vajk viszont hét évvel fiatalabb nála: míg Kata 47, a színész csak 40 éves. A kor persze mit sem számít, ha boldogok együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.