Schobert Norbi megint kifakadt: "Nem értem, hogy egy ilyen csinos, szakmailag elit Nő, hogy beszélhet így a Feleségemről"

Forrás: TV2 -
kritika opera balett-táncos Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Operaház egyik művésze közösségi oldalán fejezte ki nemtetszését az intézmény jövő évi, nőnapi programjával kapcsolatban, amit Rubint Réka prezentálna. Schobert Norbi ezt természetesen nem hagyhatta szó nélkül.

A Magyar Állami Operaház jövő tavasszal "Rubint Réka rekreál – Nőnapi ajándék az Operából" címmel különleges edzést tervezett a balettművészeknek, amihez az aláfestő zenét az Opera csapata fogja biztosítani. A tervek szerint film is készül majd az óráról - írja a Blikk.

Az egyik balettművész azonban nemtetszését fejezte ki ezzel kapcsolatban, nyilvános Facebook-posztban kelt ki magából:
"Rubint Réka oldala az Eiffel Műhelyház-ban? Művészeknek ad edzést?Pontosabban Balett művészeknek!! Kérdem én, hogyan lehet, egyáltalán hogyan fordulhat elő, hogy egy szakmailag nulla "edző" profi táncosoknak tartson edzést?"

Schobert Norbi nem hagyta szó nélkül, hogy feleségét kritizálják Forrás: TV2

Schobert Norbi igen hamar reagált arra, hogy feleségét kritika érte:
"Nem értem egy ilyen csinos, szakmailag elit Nő, hogy beszélhet így a Feleségemről? Ő egy ikon. Sehová sem akar menni. Hívják. Hívták. Amit képvisel az hit, sport, szeretet, szemlélet. Mind edzői, mind oktatói TF-végzettséggel, 25 év múlttal és szakmájának legnagyobb ismertségével, elismertségével rendelkezik. 10 millió magyar tudja a nevét és mégis alázatos ember maradt. Részéről mindegy az Operába, Sportcsarnokba, vagy a Paksi Atomerőműbe hívják. Fáj az írása. Mintha a Whiskysről vagy Escobarról írna. Otromba, alaptalan, erkölcstelen, lenéző. Én kérek elnézést egy háromgyerekes Anya nevében. Akkor sem írhatna így senkiről, ha Ön a moszkvai társulat alapítója lenne. Lehet szakmailag összezárni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.