Heti holdnaptár (július 26. – augusztus 1.): Izgalmas változásokat ígérnek az égiek

Forrás: Shutterstock -
asztrológia horoszkóp ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten fogyatkozásban lesz a hold. Izgalmas változásokat ígérnek az égiek. Rövid kitérője után a Jupiter visszatér a Vízöntő jegyébe hétfőn, s decemberig ott is marad. Szintén hétfőn a Merkúr is jegyet vált, ám ez a planéta az Oroszlán zodiákust hódítja meg. A hét közepén esélyt kapunk a Delta-Aquaridák meteorraj megfigyelésére, érdemes az éjszakákat – jó idő esetén – a szabadban tölteni. A Fogyó hold miatt kerülendő a kapkodás, a sietség, mások sürgetése meg végképp! Az elhamarkodott döntések komoly galibákat okozhatnak. Mivel nyár van, megadhatjuk magunknak azt a lehetőséget, hogy különféle élvezeteket hajszoljunk – mértékkel!

2021. július 26., hétfő a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Nehézkes nap, épp ezét mindenképpen figyeljünk a belső hangra, az üzenetekre, emellett ne legyintsünk semmire! Minden okkal történik, így ne erőlködjünk és ne erőltessünk semmit!

2021. július 27., kedd a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Aki ma kockáztat, az nyerni fog? Nos, megfutamodsz vagy belevágsz? Figyeljünk minden hozzánk eljutó információra! Olyasmit is megtudhatunk, amit eddig nem akartunk vagy épp rejtve volt előttünk!

2021. július 28., szerda a ♈ban (Fogyó hold, Kos)

Légy aktív, de ne ess túlzásokba! Az elmúlt időszak tapasztalatait muszáj lesz összegezni, Ami eddig nem ment, azt el kell engedni. Ami viszont haladt, az ma végleg jó irányba terelődhet.

2021. július 29., csütörtök a ♈ban (Fogyó hold, Kos)

Ma kifejezetten ajánlott mozogni, érdeklődni, kérdezni, kutatni, új dolgokat felfedezni. Olyan dolgokat tegyünk, amik nem őrlik fel a teljes energiatartalékunkat, így az elégedettség estére garantált.

2021. július 30., péntek a ♈ban (Fogyó hold, Kos)

Fogyóhold lévén dolgozzunk az elengedésen. Határozzuk el, mit eresztünk végleg útnak és mit tartunk meg. Tárgyak, események, fájdalmas emberi kapcsolatok? Ami most elmegy, az felszabadít a teher alól.

2021. július 31., szombat a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Hétvége lévén bármit megtehetsz, bárhová elmehetsz, de csakis megfontoltan, előre megtervezetten. Kevésbé ajánlott a spontaneitás. Az ismerkedés barátságot vagy szerelmet szül.

2021. augusztus 1., vasárnap a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Bármibe kezdj ezen a napon, ne kapkodj és ne menj messzire. Vigyázni kell az értékekre, vagyontárgyakra. Érezd jól magadat ott, ahol vagy, mert a kevés ma sokkal többet adhat, mintha hajszolnád az ismeretlent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.