Elképesztően fényűző körülmények között él Tom Cruise: mindenben a kedvére tesznek

Forrás: AFP/Alex Edelman -
Anglia színész Mission Impossible Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise álomszerű körülmények között él Angliában. A Golden Globe-díjas színész az idei év nagy részét az Egyesült Királyságban tölti a Mission Impossible hetedik részének forgatásán.

A kemény munkához azonban elengedhetetlen a kényelem és luxus, amelyet a színész megkövetel. A brit vendéglátók igyekeznek Tom Cruise kedvében járni, hogy a színész elégedett legyen velük. Így amikor a szupersztár közölte, hogy a környék egyetlen luxusszállodája sem felel meg az igényeinek, más megoldást kerestek. A Daily Mail beszámolója szerint elintézték, hogy a Chelsea futballklub orosz tulajdonosa, Roman Abramovics 32 millió font (13,4 milliárd forint) értékű Triple Seven nevű szuperjachtját használhassa. Ennek egy hétre 460 ezer font (192 millió Ft) a bérleti díja.

A színészt tejben-vajban fürösztik Forrás: AFP/Alex Edelman

A 70 méter hosszú hajón található fedélzeti jakuzzi, edzőterem, napozóterasz és úszómedence, valamint a jet-skik és a kajak is. A filmcsillag és vendégei kényelmét két emeleten öt hálószoba szolgálja, amelyekhez fürdőszoba is tartozik.

Meseszép szállása mellett természetesen a legjobb szórakozási lehetőségekről is gondoskodnak a számára. A labdarúgó Európa-bajnokság döntőjét a királyi páholyból nézhette végig a Wembley Stadionban, miközben a korábbi futballsztár, David Beckham szórakoztatta. Emellett megjelent Wimbledonban a férfiak teniszdöntőjén, illetve a Forma–1-es Brit Nagydíjon is ott volt VIP-vendégként a hétvégi, Silverstone-i Nagydíjon.

Bár a Mission: Impossible 7 forgatásai már régóta zajlanak, Tom Cruise-éknak még mindig nem sikerült befejezniük a filmet, a munkálatok pedig újra szünetelnek egy pozitív Covid-teszt miatt. Egyelőre semmilyen hivatalos információ nem érkezett, a stáb tagjai szerint épp a főszereplő, Cruise fertőződhetett meg a kórral, ami megmagyarázná, miért nem látták már igencsak hosszú ideje a munkamániájáról is elhíresült színészt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.