A péntek reggeli Bochkor című rádiós műsorban az egyik hallgató olyan markáns véleményt fogalmazott meg Sári Éviről, hogy Bochkor Gábor elküldte őt a francba.

Bochi a Retro Rádió reggeli műsorában azt a témát feszegette, miért éreznek az emberek kényszert arra, hogy beszólogassanak egymásnak a közösségi oldalakon. A vendégként helyet foglaló Sári Évi elmondta, mennyire rosszul esik neki, hogy idegen emberek bántják őt azért, mert nincs még gyereke, majd az egyik hallgató kemény hangvételű sms-t írt Évinek címezve.

„Az ilyen nőnek, ilyen hozzáállással ne is legyen, mert önző és rossz anya lenne. Ez tényleg hülye. Bochi, ne járasd le magad ezzel a nővel"

 -állt a beolvasott sms-ben, majd Bochkor keményen kiosztotta a hozzászólót.

Én nem tudom, hogy te hol élsz, hol laksz, nem tudom, hogy mit csinálsz, azt sem tudom milyen az agyi kapacitásod. De, ha jogot formálsz arra, abból a kis lyukból, ahol élsz, véleményt formálj valakiről, ilyen távolságról, akiről csak újságban olvashattál, esetleg egy szerepben láthattad a tévében, vagy hallhattad egy dalát, akkor te szégyelld magad!"  

– válaszolta érezhető feszültséggel a hangjában a műsorvezető, aki azt is elmondta, pont az ilyen kéretlen, okoskodó kritikusok miatt nincs fent egyetlen közösségi oldalon sem. 

Bochkor Gábor nem fogta vissza magát.VIASAT3/Birtalan Zsolt

Kapcsolódó:  Bochkor Gábor keményen beszólt műsorvezető társainak