Majka őszintén vallott arról, hogy milyen volt a színpadon Curtis nélkül

zene koncert Majka vallomás fellépés Curtis zenész botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debrecenben a Campus fesztiválon lépett fel Majka és Curtis, akik kendőzetlenül beszéltek arról, hogy milyen a kapcsolatuk most, három évvel a botrány után.

Senki sem felejtette még el, azt amikor 2018 augusztusában Majka bejelentette, hogy nem dolgozik tovább Curtisszel, hiszen a rappernek súlyos drogproblémái vannak.

tv2

Sokáig nem volt közöttük kapcsolat, nemrégiben azonban mégis kibékültek és újra összeálltak. Majka őszinte vallomásában elmondta, hogy ugyan képesek lettek volna egymás nélkül létezni a színpadon, de úgy érezték, hogy külön nincs értelme. Hiszen ők együtt a legjobbak. – írta a Blikk.

"Igazából amikor nem voltak koncertek, meg amikor összevesztünk ezen a szaron, akkor ez volt a legrosszabb, ez hiányzott a leginkább. Nyilván mindketten csinálunk önálló zenei produkciókat és léteztünk volna tovább egymás nélkül is, de minek, amikor ez igazából együtt működik a legjobban."

- mondta a Majka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.