Mihalik Enikő őszintén mesélt vajúdásáról: "Nekem erről senki semmit nem mondott"

Forrás: Mihalik Enikő/Instagram -
Mihalik Enikő szülés vajúdás kórház kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő élete legboldogabb időszakát éli, ugyanis karjaiban tarthatja gyönyörű kislányát. A szülés és a vajúdás azonban számára sem volt sétagalopp. Őszintén mesélt átélt kínjairól a modell.

Enikő, az újdonsült édesanya, szülése után néhány nappal már saját vlogjában osztotta meg szüléstörténete részleteit rajongóival.

Mihalik Enikő "Hiába végeztem felkészítést, hiába volt dúlám, nekem erről senki semmit nem mondott." Forrás: Mihalik Enikő/Instagram

A meglepően őszinte vallomásban, a szülés szinte minden pillanatáról beszámolt a szupermodell. Beszámolójából kiderült, hogy július 12-én, késő este kezdődtek el nála a fájások, amit rövidesen a nyákdugó távozása követett. Ám ekkor a magzatvize még nem folyt el.

Másnap reggel ugyan bementek a kórházba a gyermeke édesapjával, de néhány vizsgálat után hazaküldték a kismamát. A következő napon ismét kórházban kötött ki a szupermodell, és amikor már beakarták indítani a szülést, akkor az szerencsére magától megindult, és néhány óra múlva már a karjaiban tarthatta a kislányát.

"Hiába végeztem felkészítést, hiába volt dúlám, nekem erről senki semmit nem mondott."

– utalt a szülését megelőző kínzó állapotra Enikő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.