"Te k*rvára szexi vagy!" - A kamerák előtt zaklatták a riporternőt

Forrás: Shutterstock -
riporternő beszólás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Spectrum News 1 riportere, Brianna Hamblin a riport kezdetét várta a New York-i Rochesterben, amikor idegen férfiak szóltak be neki. Az egyik férfi annyit mondott, hogy kedvesnek tűnik, míg egy másik a külsejére tett megjegyzéseket. 

Brianna Hamblin Twitter oldalán osztotta meg azt a videót, melyben egy riport előtt két férfi szólogat be neki az utcán. Az esetet végig vette az operatőr, így jól hallatszanak a beszólások és jól látszik, a riporternő hogyan reagált ezekre - írja az Unilad.

Brianna jól láthatóan megpróbálta figyelmen kívül hagyni a férfiak beszólásait, a bókokra gyors „köszönöm" -mel válaszolt, és feltűnően a mobiljára nézett, de a második férfit láthatóan nem hatotta meg, hogy zavarja a nőt és elkezdte kérdezgetni, miért van a televízióban. Brianna erre is udvariasan válaszolt, amikor a férfi megszólalt:

- majd azt is hozzátette, hogy mennyire nem bírja a "fehér" lányokat. Brianna próbálta lezárni a beszélgetést azzal, hogy szép napot kívánt a férfinak, aki még hozzátette:

Brianna szeretné felhívni ezzel az esettel a figyelmet arra, hogy mennyi atrocitás ér egy női riportert, főleg, ha még színesbőrű is. Megjegyezte, hogy szerencséje volt, hogy férfi munkatársa ott volt vele az eset helyszínén, mert korábban egyedül kellett megküzdenie hasonló ijesztő helyzetekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.