Időutazó figyelmeztet: hamarosan megtámadnak minket a földönkívüliek

Forrás: Shutterstock -
támadás ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ideje felkészülnünk arra, hogy megtámadnak minket a földönkívüliek, és természetesen arra is, hogy minden bizonnyal nem mi fogunk győzni.

Egy önmagát időutazónak kikiáltó TikTok-sztár szerint 2022. május 24-én minden meg fog változni az emberiség életében. Ugyanis ekkor érkeznek meg a földre azok az idegenek, akikkel az első „interdimenzionális" háborúnkat fogjuk vívni.

A TikTok felhasználó azt is elárulta, hogy utánuk még sokan érkeznek, akik megtámadnak és leigáznak majd bennünket. Forrás: Shutterstock

Az univerzum eddig ismeretlen helyéről érkeznek majd a két méternél is magasabb, szürke színű, torz testű lények, akik a Niron nevet viselik. A TikTok felhasználó azt is elárulta, hogy utánuk még sokan érkeznek, akik megtámadnak és leigáznak bennünket - írta a Promotions.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.